Receptek

Amit a glazúrról tudni érdemes - így használd a tükörglazúrt

📜📜📜 Marbellita history - glazúr 📜📜📜 Ma ismét egy olyan alapanyagot mutatunk nektek be, amivel gyakran csak a legbátrabbak próbálkoznak.

Tovább olvasom ⟩
Kicsi is, édes is – Petit four

A falatnyi édességeknek reneszánsza van ma, szinte minden cukrászdában találunk már picike édes falatokat a nagyobb tortaszeletek, pohárkrémek mellett. Az édes apróságokból is legalább nagy csoportot különböztethetünk meg számtalan variációban:

Tovább olvasom ⟩
Epres fraisier - a 10 legkedveltebb francia sütemény egyike

A hiteles történetről nem sok mindent találtunk ennél a süteménynél, de nem hagyhattuk ki a tavaszi epre sütidömpingnél a fraisiert! Ez az epres csodasüti nem csak látványos, de képzeljétek, a 10 leghíresebb francia süteménye egyikeként tartják számon, talán nem véletlenül. De hogyan is készül a fraisier? (frézié)

Tovább olvasom ⟩
Madelein - fehércsoki pasztillával vagy étcsoki pasztillával

📜📜 Marbellíta history - a madelein 📜📜📜 📺📺 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi szeretjük a főzős műsorokat. Bár ott is fel-fel bukkan egy sütis feladat, alapvetően nem ezért nézzük. A múlt héten az RTL Konyhafőnökében pont ilyen sütős kihívás elé állították a versenyzőket. 📺📺 Három süteményt kellett készíteni, az egyik a madelein volt. Ugye ez a sztori még nem volt?

Tovább olvasom ⟩
Ti sütöttétek!

A facebook oldalunkon rendszeresen kiposztoljuk azokat a fotókat, amelyeket a vásárlóink küldenek nekünk!

Tovább olvasom ⟩
Oldalunkon a legjobb felhasználói élmény és a közösségi funkciók biztosítása érdekében sütiket (cookie) használunk. A sütik használatának részletes leírását az Adatkezelési tájékoztatóban találod.