Marbellíta history - a cake pop

Lehet egyszínű és elegáns, lehet spinnelt, szórt, fényes, matt, lehet állítva, lehet betűzve, lehet a „talpán”.

Lehet bármilyen – a lényeg, hogy könnyen, gyorsan felkapod és máris hozzájutsz egy gyors édes falathoz. Na, mi ez? Hát a cake pop! A partik elengedhetetlen kelléke!

Az első cake popot Angie Dudley (Bakerella) blogger készítette 2011-ben, Martha Stewart műsorában, innen indult világhódító útjára.

Mi a cake pop tészája? Hogyan készül a cake pop: 

Eredetileg cupcake tészta és a bele kerülő krémet gyúrták össze, jól formázható masszává, majd pálcikára tűzve csokiba mártották. Az alapkoncepció maradt – kellően nedves (kókuszgolyószerű) massza előállítása a cél, de csak a fantázia szab határt!  

Válassz hozzá innen vibráló színeket! Bevonáshoz pedig innen csokipasztilákat!

Oldalunkon a legjobb felhasználói élmény és a közösségi funkciók biztosítása érdekében sütiket (cookie) használunk. A sütik használatának részletes leírását az Adatkezelési tájékoztatóban találod.