CALLEBAUT 811NV Étcsokoládé 1 kg
1 kg
Raktáron
9 399 Ft
CALLEBAUT 823 Tejcsokoládé 400 g
400 g
Raktáron
5 499 Ft
CALLEBAUT W2NV Fehér csokoládé 1 kg
1 kg
Nincs raktáron
9 399 Ft
CALLEBAUT W2NV Fehér csokoládé 400 g
400 g
Raktáron
5 499 Ft
Étcsokoládé pasztilla 52%-os 500 g
500 g
Raktáron
3 999 Ft
Étcsokoládé pasztilla 70% 500 g
500 g
Raktáron
3 599 Ft
Fehér bevonómassza 1 kg
1 kg
Raktáron
3 399 Ft
Kakaós étbevonómassza 1 kg
1 kg
Raktáron
3 399 Ft
Tejcsokoládé pasztilla 36 %-os 500 g
500 g
Raktáron
3 399 Ft

Tortabevonó pasztillákról 

Mi a csokipasztilla?

Az étcsokoládé pasztillák és csokipasztillák (couverture) kiválóan használhatóak sütéshez, forró csokoládé készítéshez, vagy akár étkezéshez, smoothiekhoz, nassoláshoz is! Ha jól megy a temperálás, gyönyörű, roppanós csokibevonatot is készíthetsz belőle. Akár ünnepi torták, szülinapi torták, desszertek, vagy a vasárnapi asztalra kerülő egyszerűbb édességek – a csokipasztillák mindenképpen helyet követelnek maguknak.

Milyen fajtái vannak?

  • 96%-os kakaótartalom: kevésbé édes, a legjobb markáns krémekhez, különleges bonbonokhoz használható
  • 55 - 60% -os kakaótartalom: bonbonok, figurák öntéséhez, ganache készítéshez használható, cukrászdák előszeretettel vásárolják
  • tejcsokis pasztilla: krémekhez, bonbonok díszítéséhez használhatjuk, torta-bevonó készítés alapanyaga is lehet
  • ruby és a többiek: ruby édes pasztell rózsaszín pasztilla, amelyet különleges krémekhez használhattok, de már rengeteg színben kaphatóak a pasztillák - formatortákhoz, kreatív tortákhoz, díszítésekhez kiválóan használhatók
  • fehércsoki pasztilla: a fehér krémek alapanyaga, különböző receptek és egyéni ötletek megvalósítására is alkalmas massza készíthető belőle

A pasztillák lehetnek laposak és csúcsosak is, ez utóbbit csokichips néven is megtalálhatod az üzletekben. A csokichipset leginkább az amerikai típusú kekszekben - cookie - használjuk, sütéskor olvad, de édes, csokis kis "gombócként" ott marad a kekszben. Kakaóvaj tartalma miatt krémesen, lágyan olvad a szájban is.

Hogyan olvassz csokipasztillát?

A pasztilla olvasztásakor használj vízfürdőt, így csökken annak az esélye, hogy odakap. Mikróban is olvaszthatod, de vigyázz, gyakran, 8-10 másodpercenként keverd meg alaposan, különben megég és alkalmatlan lesz tortabevonó készítésére.

Oldalunkon a legjobb felhasználói élmény és a közösségi funkciók biztosítása érdekében sütiket (cookie) használunk. A sütik használatának részletes leírását az Adatkezelési tájékoztatóban találod.