A Marbellíta Cukrászkellékes üzlet tulajdonosa. A bolt alapötlete a karantén alatt kezdődött. Mivel mint sokaknak nekem is hobbimmá vált az otthon sütés, egyszer csak azon kaptam magam, hogy beiratkoztam cukrász iskolába, melyet 2021.januárjában sikeresen elvégeztem. Egy hét alatt átlagosan 3x - 4x sütöttem magunknak. Mondhatni rákaptam és a család is, azóta nincs mérlegünk sem.
Cukrászati kellékek boltja
Hogy mi is a Marbellíta? Nem csak egyszerűen cukrászati kellékek boltja, sokkal inkább a cukrászati alapanyagok, díszítőanyagok, színezék, ételfesték, dekoráció fellegvára Miskolcon. Ha belépsz az ajtón remélem te is érezni fogod, hogy mi mennyire igyekszünk mindenre odafigyelni. Nem csak tortaformák, és egyéb eszközök, de olyan alapanyagok is megtalálhatók nálunk, amely a torta dekorálásához elengedhetetlenül szükséges: fondant, isomalt, Smartflex, színező gél, színező paszta, diabetikus alapanyagok, különleges eszközök.
Folyamatosan fejlesztjük az árukészletet, illetve úgy talán jobb a megfogalmazás, hogy veletek együtt fejlesztjük az üzletünket, hiszen amit ti kértek, mi igyekszünk beszerezni. Így került a kínálatba kiváló minőségű belga Callebaut csokoládépasztilla, a már jól ismert tejcsoki pasztilla, étcsoki pasztilla és fehércsoki pasztilla mellett. De van nálunk ruby csoki pasztilla is, amely nem csak tortabevonó, hanem akár bonbonok alapanyaga is lehet. E mellett a színezők különböző formája: színező gél, paszta, színező por, selyemfényű vagy éppen metálfényű ételfesték éppúgy, mint a pisztáciás vagy tökmagból készült ízesítő paszta.
Nagy lépés volt, hogy megnyitottuk a Marbellíta webáruházat, ahol már kategóriákba rendezve találjátok a termékeinket: tortabevonó, tortadíszítő, alapanyag és egyéb dekorációs anyagok csoportját találjátok.
Várunk benneteket akár itt a webshopban, akár személyesen, ha Miskolcon jártok, ugorjatok be hozzánk!
Blog
Sütinyalóka vagy cake pop? Recepttel!
A sütinyalóka, vagy más néven cake pop, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb desszertje lett. Nemcsak finom, de mutatós és sokoldalúan felhasználható. A sütinyalóka készítés remek megoldás arra is, hogy a megmaradt vagy elrontott piskótát újrahasznosítsuk.
Sütőporos fánk - itt a tuti recept
A farsangi szezon egyik legkedveltebb desszertje a fánk, ám nem mindenkinek van ideje vagy kedve hosszasan kelesztett tésztával dolgozni. Szerencsére a modern konyha kínál gyors megoldásokat is, mint a sütőporos fánk és a sütőben sült fánk. Ezek a verziók nemcsak gyorsak, hanem kevésbé olajosak is, így az egészséges fánk recept keresői között is népszerűek. Jöjjenek a különleges farsangi fánk variációk: gyors receptek kelesztés nélkül
Szalagos fánk - itt a tökéletes recept
A farsangi fánk története egészen a középkorig nyúlik vissza, amikor a farsangi időszak bőséges ételei között kiemelt szerepet kapott ez a pazar desszert. Európa szinte minden táján ismert valamilyen formában, legyen az a magyar szalagos fánk, az olasz bomboloni vagy a francia beignet. A farsangi fánk az idők során a bőség, az ünneplés és a családi összejövetelek jelképévé vált.